Stop The Tape! Stop The Tape!

Igår bestämde jag träff med Linus på stan och han dök upp från ingenting som vanligt. Alltid så när vi trääfffas! haha. Sen iallafall gick vi runt i typ ALLA affärer som finns i Södertälje. provade fula mössor, solade inne på expert och åt pepparkakor och bullar, lekte jeans expediter. Jag lovar vi var inne på JC minst 4:a gånger. Hittade ett par byxor iallfall som jag köpte, jag gillar dem. Linus hittade fin fina vinterskooor. exakt kl 15.15 ringde vi våran superhärliga Sofia, hon var på väg med tåget. Gissa vad hon skyndade ifrån sitt omprov för att komma till oss. Hoppas de gick bra på provet iallfall. Du är sååå snäl!! Sen gick vi som alltis till Nancys och stod i den som vanliga kön och jag och linus delad epå en chokladmuiffins den här gången. Den var god den med. Sofias vän P hade lämnat kvar sin chokladbit som man får och gissa vad. Den snodde jag åt Sofia!<3 busigt va?

Iallafall sen drog vi oss hemåt, linus till sin taxipappa och jag och sofia till en långsam buss. hem kom vi tillslut och vi lagade en god lasagne och chilla, prata om allt, skrattade lite å så som vanligt. :D sen kollade vi på trälen, bonde söker fru och en film som jag fick med jeansen på JC. Den va lite konstig men hyfsad! Det ääär såå mysigt hos dig med dig Sofia!<3<3 Du är en riktigt sönööt. :D Tack vännen<3<3

Imorgon har jag APU så de är typ helg för mig idaag! Förrsesten är jag pank, har handlat för mycket grejer till mig själv när jag ska handla julkklappr. Linus julkklapp är iallafall färdig .:D hahahaha.


Your eyes.

Rösta på min vän Karl är ni snälla! Jag tycker han ska bli stjärngossen i södermanland. :D Det är förresten jag som anmält honom. http://www.sn.se/parser.php?sect1=110

Idag var det första skoldagen för den här veckan, eftersom vi var ledig igår, det var ur skönt. Jag åkte med Moa till tessin skolan och ja vi hittade dit med hjälp av Annikas fina karta. Sen var vi där på en lektion och sen trallade vi in till stan och shoppade loss.  hittade bara grejer till mig men skulle köpa julklappar. typiskt.

Det var iallafall en mycket lyckad dag, tack tjejer!
Ni är älskade!

Men idag på frisör skulle vi träna på helform igen, det gick lite bättre än i fredags. Tur!! Jag klipper snett på den högra sidan hela tiden, jättekonstigt. Måste koncentrera mig hela tiden.

Ska träna om ett tag, det blir jobbigt. usch. Tänk positivt.

Sofia, I´m coming tomorrow, nicee. Du är en riktig gulleplutt! <3

A man from Argentina.

Spelade ploj innebandy med alla roliga klämmiga klemmingare sen åt de pizza på Arena. jag tittade på och smakade lite bara för jag hade redan kääkat! After that promenarade vi i regnet till Gnesta´s fina Videorulle och hyrde en film. gah, kommer inte ihåg namnet på den men det var en komedi. En ganska bra sådan iaf. Det var en kille som var 40 år och oskuld iaf.! Det är alltid så mysigt på våra filmkvällar!

LALALA.

Spelade match idag mot Telge, i Wasahallen. Det gick inte så jätte bra, förlust med 13-2. Vi kämpade iallafall och det är huvudsaken. Telge är ju väldigt duktiga också.
men det är bara att ta nya tag, tjejer! vi kan om vi vill!

Imorgon är det så skönt för vi är lediga! Men tokig som man är så ska jag upp rätt tidigt och åka med Moa till nyköping och va med Annika. Hon har ett 4 h hål och då¨ska vi shoppa lite! kankse hittar vi lite julklappar.