Nöjd.

åååh, fredagen var underbar, teparty med trion hemma hos matilda. vi hoppade hoppmatta o chilla. sen högg vi in på teet. som vanligt lika gott.

lördagen bjöd på ett heldagsäventyr. nämligen 10 mila. det är så roligt, för de är så stort o jaaa, finns inga ord. Mitt lag var duktiga oxå, när jag sprang fick jag värsta pinnen på ögonlocket o ner lite på kinden. de svider o gör ont. inte så skönt. men haha. jag lever ju!

All I Wants Is You.

All I Wants Is You.
Känner för att vara ego idag. Har varit allmänt seg och trött idag, tråkigt. Men sen när vi slutat var de så fint o varmt väder. Alltid något.

Jag o hanna såg världens fulaste tant idag på bussen. ussch, förlåt men de är sant. hennes läppar plutade ut som bara den o håret stod rakt ut. Grrr, heting.

Ska på träning snaaaart o sen är d ejag som har fikat då bjuds det på kladdkaka, made by myself.  JAG älskar kladdkaka. MUMS.

Sen blir jag så otroligt trött på mobilen som aldrig kan komma. Jag har beställt flera gånger för de har varit strul men wtf, de är cp. Försökte ringa till företaget också men fick sitta i kö aslänge så jag sket i det.