A man from Argentina.

Hey! Idag är jag ledig, väldigt skönt så att säga! ;)
Så jag övertalade mamma att göra pepparkaksdeg så att vi kunde baka idag, före det hör allt julen till! Jag är verkligen sämst ever på att kavla ut degen så det fick mora göra, hon kommer att ha träningsvärk vill jag lova. stackarn.

Igår for systeryster utomland för närmare 4 månader, shit, hur ska jag klara mig?! jag hoppas att jag överlever iaf och hoppas att hon får det bra!

Jag och Annika shoppade lite julklaappar igår i Estocolmo, vi tänkte att vi ksulle åka till söder och handla lite först, så kl 10.30 var vi där. då kunde vi ju gå en promenad där tills kl blev 11.00. för det var ju då de öppnade. Men icke, på söndagar öppnas det kl 12 där. så vi fick oss en promenad och sen for vi int till centrum. tre par skor var och varsin julklapp kom vi sen hem med. Mums .


Ikväll är det teparty med girlsen. Myyys<3

Falling and Laughing

Hey!

This is for Lois in Austraila! Hope you are in good health!

Igår hade Systeryster lite festligheter i gammelhuset, det var mycket trevligt och lyckat må jag säga! med tomtegröt, glögg, pepparkakor och framförallt massa bra sällskap!

Idag förlorade vi match mot Flens, illa illa illa. 10-7. I första hade vi övertaget med 5-1 och sen vänder de och vi kan såklart inte ta igen. Dessutom fick jag sitta halva men men, jag gjorde så gott jag kund emed hejaramsor!BTW, måste jag berätta att Jag Jennie och hanna hade möta med rektorn om hur vi tycker det är i soklan och så. Det är verkligen bedrövligt, ska man behöva ha huvudvärk efter varje dag, NEJ! Det har varit så att jag och jennie funderat att byta men etuna hade fullt i sina klasser så det blev Nej. Nu får vi göra det bästa av situationen. Det är tur att ni finns tjejer! tycker om er!

Förresten så vann inte Amanda ILLA!

Bye!