Olè Olè.

Nu ar jag i Spanien och vi bor pa en liten mysig camping i Bungalows. Jag bor med de tre engelsktalande vannerna fran Lettland! De ar kul, men jobbigt efetrsom jag maste tala engelska hela tiden! Till slut blir det att jag pratar engelska med de andra! haha, och typ blandar svenska och engelska. Men bra traning ar de iallfall att prata! igar efter vi kakat mat sprang vi ut i skogen i narheten av campingen, vi korde teknik och snabbhet. Det var jatte kul! Vi badade i bubbelpool, skont med lite massage. Idag akte vi bil ratt lange for att komma till en annan karta. Sen sprang vi och det var ritkigt kuperat, darmed jobbigt. usch, men kul. Sprang vilse och sen kom orjan o Conrad o sen sprang jag med dem. :D haha.

Sen tog vi bilarna till ett annat stalle, lite plattar tack och lov och sprang tva o tva. Teknik igen. har sammanlagt har jag sprungit 2h 10 min. Ar nu valdigt trott, men ska ut igen efter maten pa ett kvalls pass.

Sa allt ar toppen har, skont med lite varme och inte nagon sno. HHA, springer o tanker pa er da!

Syster hoppas du har de bra dar hemma. ;)

Anna and on the moon.

Färdigpackat nu, ska snart sova. Bara ringa ett samtal till kära Elin som är i fjällen. Pratade med Annika i luren på väg till träningen och min hand förfrös då! haha. Mindre kul. Innebandy träning ikväll, nu blire bara ol i en vecka. HÄRLIGT!

Hoppas vi får ett lag till matchen i helgen, tjejer! Jag håller tummarna, vi ska vinna!

Ha de så himla bra allihopa, Pusshej från Julia!

Mama, I Remember You Now

Biptestet idag i skolan, grr, var inte taggad, la av direkt när jag liksom inte orkade mer, ville inte ens pressa mig själv. Får göra det nästa gång för mer kan jag ge minsann! sjukbesök hos Matlda o Moa idag, lite snabbt så där så de inte smittar mig. För sjuk är det sista jag kan bli. 

Håller på och tar fram kläder förfullt nu, får sådan ångest av vad jag ska lämna här hemma och inte. Usch.