All good things

All good things
Igår blev jag Sjutton år, det var en väldigt väldigt BRA födelsedag med massa besök. Vi var 24 st på kvällen totalt. Släkt och vänner. ååh, Tack för alla fina presenter.

Jaao, i helgen blir det väldigt mkt släkt. Släktträff.

snaart ska jag kila ner till jobbet för 2:a gången idag.

åh, nästa vecka skulle jag med ut till femöre med karl o lein m.m meen jävla jobb:(

Prayer For The Weekend.

Jaaa, jag blev förkyld, påväg att bli bra och nu är jag SJUK, USCH. FAN. Det är så hemskt. Vill ju vara kry på min födelsedag imorgon juu.

Allsång igår iaf, det var fett nice, Jag och elin och Alison åkte upp först kolla vi lite på rean i stockholm, jag gjorde några fynd! Kul.

Sedan träffade vi syster och hennes vänner, vi sjöng o hade mys.

KOm hem rätt sent och så sk aman upp till jobbet, det var inte kul, mopeden startade inte heller. Ännu värre. haha. dessutom så regnade det. Men bättre tider kommer.

Krya på dig Julia!!

I cant stop.

I cant stop.Nu har jag fyllt i min träningsdagbok som jag är väldigt dålig på att göra, fast det spelar ingen roll nu för dte ser ut att bli många sjukdagar. Jag är nämligen förkyld. Notera förkyld, inte sjuk. hatar ordet sjuk.

Ska bli frisk så fort osm möjligt tänkte jag! Fast hur gör man då?! Måste ju träna upp formen till O-ringen ffs!!

Idag hjälpte jag far med staket till kalvarna, haha. jag körde traktor, sen jobbade jag lite, sortera post, måste komma in i det nu. Det är så himla svårt, du kan inte ana hur svårt det är. Tog jättelång tid för mig att sortera området 646 32. Mitt distrikt att sortera. HAHA.

Jag har läst lite i en bok ute i solen, det var skööönt.

Lagat mat till mor o far som är på utflykt med australienarna och resten av släkten, så nu står maten och väntar lääängeeee.

Ska på allsång imorgon!:) då kommer The Ark!!