Sexy Back.

huhuhhu, up idag  ju. vi förlorade en och spelade oavgjort på en.  men vi gick vidare så imorogn blir de spela av igen. KUL. det var en najs dag med pizza ätande o så. shit vad ofta jag käkar pizza nu förtiden. ajaj.

hahaa. Ska sova hos elin inaattt, myyyysigt. åt tårta o sånt gott förut. sen chips å ostbågar. värsta svull men men. Såg lit epå fantomen på operan men jag tyckte den var lite seg faktiskt. haha

The Freaks.

Ja, var ju med Sofia i onsdags, det var verkligen urmysigt, alltid lika kul att träffa henne. Vi gick och köpte glass, cyklade enhjuling, HAHA, skratttade i massor (fick jätteont i min mun).. Sen lagade vi mat och dippade lite morötter. En trevlig dag så att säga! <3

Igår på träningen sprang jag och Annika och det var lite flummigt, vi sprang och tjattrade om dittan och dattan. men det gick bra med orienteringen ändå, för vi är ju bäst helt enkelt!

Idag, APU som vanligt, det var bra, kära söta Annika kom och klippte sig hos Ullis och det blev UNDERBART SNYGGT. Jag är förälskad i hennes frisyr. Olalalaaaaaa.

Imorgon är det innebandycup hela dagen! Kul.