Fix you.

Fix you
Nu är det så att vår kära katt Larsson har gått bort, hans njurar blev dåliga och han bara låg på golvet och typ sov. Man såg verkligen hur dåligt han mådde, inget vatten eller mat gick att få ner i honom. Bror åkte med honom till nyköp och där han sedan avlivades. Väldigt tråkigt, han var en fin och alldeles speciell katt!

Apple of my eye.

Fredageftermiddag roades med att åka bil i 5 h ner till Kinna, där vi bodde på ett bed&breakfast! Det var grymt fint och vi hade det jättemysigt, Jag och Elin fick sova i dubbelsäng med elektrisk grej. Så där låg vi och skratta. Pappa erbjöd sig att ta bäddsängen, stackarn, men vi skulle ju springa.

Fast trots bra sömn så gick vi inte vidare till finalen nån av oss, det var lite tråkigt att åka så långt och sen åka hem igen dagen efter. Men men.

Jag kom 13 av 34 och det vra 10 som gick vidare. Så det var lite nära iaf, jag gjorde bara en liten miss och dumt vägval till en. Får ta revanch nästa helg på medelSm. Då jävlar!

Övningskörde i ca 1, 15 mellan Kinna och till Jönköping, det var kuuul!

NU ska jag och far hälsa på mormor. See you.

Madame, madame.

Jaa, ännu en helg med orientering, och så kommer det att förbli resten av september och lite till. :) Men det är bara kul.

I helgen var det Medel-Dm och Stafett Dm, blev lite småförkyld på kuppen, inte bra!

Igår åkte vi till stockholm för att fotograferas på Thestudio men det gick inte som planerat, vi är inte arton år. Så vi fick vända igen, lite surt. De hade faktiskt sagt att vi skulle kunna komma med en över arton och det hade vi ju. Men men, vi gick på bio istället, det var myys!


Förra helgen var iaf GULD! Jag åkte nämligen ner till Andreas i Borås, vi hade det trevligt och så hela helgeeen. Tycker om dig! <3


NU kikar jag på Meangirls på 4:an, haha. mkt trevligt.