Inte Skyldig Nån Nånting

Idaag har jag jobbat på posten 7-9 sedan praktik 9-15.25, två kunder, det gick jättebra och var superkul, sedan drog jag direkt till postis 16.30 till 18! haha. Fullspäckad dag kan man säga!

Jag, bror och Ellen har i söndags startat "sockerstopp", vi får inte äta kakor eller godis, men 3 glassar per vecka går bra. Fast helst inte ens det! Aja, om man bryter mot reglerna blir det 100 kr i böter per vecka. Vi ska köra till 1 juni, så det kan bli 500 kr om man inte sköter sig.

Snaaart kommer syster hem, tjaaaallllaaaaallaaaaa, vad kul det ska bli att träffa henne! <3

Tro & Tvivel

Tro & Tvivel
 Som sagt så var vi statister i helgen, det var roligt. Mycket väntan och så men ändå roligt. Vi fick ha gamla kläder, blev fixade i håret, god mat och fika och sen blev vi fotade.

Håkan Hellström igår var suveränt alltså! Det var perfekt och precis som det ska vara på konsert, varmt, massor med folk, bra stämning.  Dessutom hade vi urflyt, vi kom dit 20 min innan insläppet. ställde oss lite längre än vad vi skulle gjort med Tessan och co. Sen sprang vi fram jättelångt när de börja röra sig. Och vips så var vi typ 3-4 raden framför scen. Grymt jobbat tjejer! Vi hann tillochmed gå på toa oxå!

Bjuden på midsommarfest av 3 st coolingar! Dit tycker jag att Olle, Karl och Elin <3 också ska ta sig! Det blir superkul juuuuu! KOm igen!<3