Pokerkväll i Vårbygård

I fredags var Jag och Annika i Nypan på Typenfestival, det var trevligt måste jag säga, först gick vi på stan, sedan blev det fika med hennes klasskamrater, efter det lite musik, småband som ej drog så mkt folk. men trevligt hade vi iallafall! Sen spelade Florence Valentin och Kristian Antilla, de var bra men dock inte ljudet!

Nästa helg blir det mer musik, popaganda står på schemat och det ska bli jätteroligt! Jag och Annika ska bo hos sis bästa vän på hammarbyhöjden! yey!

I helgen har jag även hunnit med två tävlingar, roligt roligt!


Imorgon börjar skolan på riktigt, ojojoj.. Back to basic liksom, känns lite konstigt. Nu har jag ju vant mig vid sommarlov och det är så härligt! HItta på massa skojiga äventyr och flumma..

To Night I Have To Leave It

Jag klarade teorin! yeeeeees! jag var riktigt nervöst när jag skulle trycka på "avsluta provet" ujuj! Men är så lättad att jag klarade det och nu är det bara uppkörningen kvar! Ska boka ganska snart!


Här i dagarna har jag gjort en himla rolig grej: http://www.personligalmanacka.se nämligen en egen almanacka. Det här kan jag rekommendera vamt till er som behöver en ny almanacka! Jag är otålgi och vill att den ska komma med posten NU!

Nu ska jag till första skoldagen i det tredje och sista året! woho!

Sunrise

Imorgon smäller det, åka till klarabergsviadukten och göra teorin. omg!
Ska sitta med näsan nertryckt i boken hela dagen, vädret är ändå urkasst så det är lugnt. Ikväll kommer syster hem från sin lilla resa och det ska bli skönt att prata och umgås med henne ikväll!

Imorse var jag  på Vårdcentralen och gjorde glukostest, fick först sticka i fingret, sen drick äcklig sockerdryck och vänta, sticka i fingret igen och vänta och sen sticka igen! Jag mår fortfarande lite illa efter drycken. På torsdag kommer det nob bli lite jobbigare, då ska jag göra laktostest och blä, får antagligen svullen magen eftersom jag är lite känslig. GAh, jag vill inte vara laktosintolerant, det är ju fett jobbigt. Och att inte kunna äta mjölkchoklad som är så gott!