Halleluja
Här har vi far och mor, sittandes med julgröten.. I hope that Louis and her lovely family have a great warm Christmas. We did have that!

Gårdagens juldag tillbringades med kära släkten på pappas sida och gud vad jag gillar att träffa släkten, det är så himla mysigt! Massa god julmat och en enorm efterrätt, efter en heldels lekande med kusinbarna for jag, Elin och Frida till Nypan och Oxelösund. Förfest hos Niklas vän, Karin på taket var med och vi körde ölspelet, det var mycket trevligt. Vi tog bussen in till Stan och sen splittrades vi och kvällen blev inte som vi tänkt oss, lång kö och otroligt kalla minusgrader gjorde attJag och Karin gick hem till henne,  drack te, couscous, pepparkakor och såg film. Jag somnade i hennes sköna säng, sedan ringde taxin( Kjellåke) och jag kunde ta mig hem till lilla Gnesta med honom..

Dagen till ära har vi köpt ny kyl och frys för att vår (20 år gammal) har gått sönder. Det blev även ett inpuls köp med lite tjat från mig, en 32 tums platt tv. Lagom stor till oss.. Bönder som vi är, så är vi ganska sega på att uppdatera oss med sånt!

Tjingelingpling.

Ticket To Read

GOD JUL!

jag har överlevt allt jobb i helgen, har faktiskt varit riktigt kul! Slagit in massamassa paket i Mörby C och bjudit på peppisar o glögg till trevliga stockholmare!

Dan före dopparedan och vi har ätit julgröt, mums.