Shooting Star

Var på mysigt adventsfika hos grannarna över skogen, gud så mysigt och himmel vad gott! Innan fikat var vi hos en annan granne och syster håller på och drejer en skål, då vaktade jag hans två barn, vi spelade spel och hade det kul!

Jag har träningsvärk i hela kroppen, har tränat rätt mkt denna helg! Kul. Jag måste sätta mig ner med någon kunnig(typ bror) och planera in mina veckor med rätt mängd träning osv. Pratade med kära Linnea förut också, she will help me. Danke danke.

På fredag far jag, annika och eddie ner till Christian i Eksjö. Spännande alltså!PuppyFörfest hos Huldas place! great! Black & White var kul!!

Först nu, torsdag jag har tid att sitta en liten stund vid datorn, jäkligt bra egentligen för annars tilllbringas allt för mycket tid här! I veckan har det varit fullt, skola, Elin, träning och Jobb. Har nu köpt gymkort på Hälsohuset! Äntligen, körde BodyPump i måndags och har fortfarande grym träningsvärk.. helt sjukt, är värsta svag i axlar, triceps, men det blir det snart ändring på!

Skönt med fredag igen, blir en skön helg!

Måste berätta om gårdagens ljusarefärgningsprov, hade sis som modell, (ingen bra) för att hon är rödhårig. Bra val Julia! Vi gjorde ett försök och det blev ljusare, men kopprigt. För att rätta till det, la jag blekning i botten, blev ännu orangare och fult! SKulle då lägga en färg som skulle tona ner det orange. Med violetta pigment i! Gjorde det och råka bli lite lila/rosa, PANIK! Men efter ett tag så rättade vi till det men usch, fortfarande inte bra! Den dagen lärde jag mig bla att det är svårt att ljusarfärga rödtottar! Fick med mig en heldel kunskap denna dag! Tur att jag fortfarande är elev och lär sig av sina misstag det gör man verkligen!!

Var en stund med ElinPelin i tisdags, det var ett tag sen vi sågs och oj vad det var kul att va med dig igen! Saknat dig mate!

Love To RunDagen till äran har jag, bror, joel och niklas kört ett riktigt långpass, vi sprang på sörmlandesleden och på några kontroller. Det blev tillslut 15 km, vi var tvungna och springa lite omväg för att inte störa jägarna. Och vi vill ju inte bli skjutna heller! Nu när snön ligger, vit och fin, det är så himla mysigt och den ljusar ju upp lite också!

Jag och Annika såg igår Twilight på premiären, tänka sig, att det fanns biljetter kvar till oss dock på Park, vid Östermalmstorg. Vi fick uppleva filmen från balkongen! Gud, den var sjuktbra och de 2 h gick alldelelse för snabbt! SE DEN!!

Igår bestämde vi också att vi ska med på black&White partyt i B-lunda, tredje gången gillt så att säga. nyår, vänners b-day maj och nu vänners b-day november!
Blir kul! Ha en trevlig lördagskväll du med mate!