Hussel

Okeeej, jag ska försöka sluta med den dumma vanan att knäcka min rygg.

Jag trodde att jag skulle slippa några biverkningar dagen efter, kände mig helt normal imorse.
Senare varteftersom dagen gick mådde jag sämre, huvudvärk, väldigt öm i armen, konstig känsla i hela kroppen.
ick känslan av att jag skulle behöva gå hem från jobbet, men, jag klarade dagen och sen kom ELIN och gjorde mig friskare.

Slingade hennes hår, åt god mat och efterrätt och bara chillade framför tv:n.

Imorgon blir det GNESTA över helgen. Ska bli skönt att komma hem lite, har inte varit hemma på ett tag..
Dessutom skadar det ju inte med lite läger och träning. :)

Goodbye

Back To Black

.

Jag fann Anna på jobbet att knäcka min rygg, men det gick inte så bra som det brukar.
Jag förstår inte varför det ska gör så ont i min rygg, det är en konstig smärta denna gång. Känns som om det typ strålar elelr något.. Hoppas det försvinner.

Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan, det gick snabbt och smärtfritt. Får vi se om jag får några biverkningar.

Efter jobbet drog Hanna och Tanja med mig till Vapiano och vi åt supergod pastaaaaaaa. woho. Eftersom jag inte fick anstränga mig med träning pga sprutan så tyckte jag att jag kunde unna mig lite vardagslyx med middag. Och sen hem till Bonde Söker Fru.. ooyeeah. I like.

Goodbye.

Vanlig Dag

Idag har jag varit på med på ett intervallpass på Bosön. För att inte gå ut för hårt lörde jag hälften av antalet som var  uppsatt. Det blev alltså, 3 st på 1 km och 5 st 200 m intervaller. Alldeles tillräckligt.

Jag har gått och småknäckt min rygg och det är lite smärta. Jag känner att det är dags för en rejäl knäckning, men har ingen som kan göra det. På söndag ska jag unna mig lite massage iaf! SKÖÖÖÖNT!

Kramkalas