San Jose Shark

Efter en härlig morgonpromenad i solen, har jag nu avnjutit en superfrukost. Youghurt med jordgubbar, äggmacka och juice.
Dagen kan inte starta bättre.


Ajöss.

Big Girls Dont CryIdag får ni en smaskig puss av mig.

Denna helg är full av aktiviteter. .
För er som är intresserade kommer jag nu berätta den,
fredag fick jag ledigt, städade av lägenheten och tog mig till Ronjas fik, där hon jobbar, hon serverade kaffe och amerikanska pannkakor med banan och choklad. Smaskens. Satt i solen, njöt, läste, tänkte på hur bra jag har det och solade. Tog mig till Gnesta och laddade inför Natt-Sm. Därefter kom Lisa och åt god köttfärsås, sedan bar det av. Genom, regnsusk, snörusk och solglimtar tog vi oss till Borensberg. Sprang. Åt. Åkte hem. Sov.

Vaknade som vanligt kl 8 och tog tåget till Lidongö och jobbet. Jobbade och kan nu checka av punkten; Säga upp mig. Det var just vad jag gjorde. Så om 4 veckor slutar jag och återvänder till Gnesta.
Det känns bra, samtidigt tråkigt att lämna det bästa boendet man kan ha. Inneboende har varit kanonkul, spec sedan Ronja flyttade in.

Nu sitter jag här och väntar på att Millenium ska börja och att denna nedrans dumma dator ska starta liveljudet från stigtomtakaveln. Imorgon väntar sista str i damlaget! TAGGA.

With every heartbeat


agens låt; som får mig att peppa inför jobbet!
http://www.youtube.com/watch?v=3vfLvZCdT9g

Här bjuds det på"lite bilder som legat på tok för länge i kameran.
Jag, Sis, Ellen och Bror ute på Påskaftonspromenad.

.
Lisen och jag efter U-lång nere i Ronneby! :) Du är bra!

.

Hon har precis lagat punkan som vi fick på väg hem! Wabaabao.