Nu kan du få mig så lätt

Noose Buddy är en fantastisk räddare i nöden!
Jag är fullkomligt överlycklig!
För er som inte vet vad en NosseBuddy är: det är som en liten kanna, med en s.k lång snopp. I denna häller man 1 tsk salt med ljummet/varmt vatten. Sedan sätter man "snoppen" vid ena näsborren och häller saltblandningen i näsan. Som sedan kommer rensa ur och komma ut genom den andra. Jag var så täppt att det inte släppte efter två kannor. Men nu efter den tredje kannan så kan jag andas och prata som vanligt igen! SKÖNT!Det känns nu som om jag kan bli frisk för att kunna köra tjejvasan, men öppet spår kommer jag nog ställa in.
Så typiskt att bli förkyld lagom till en stor händelse. Linnea tror att det sitter i huvudet, psykiskt. Kan mkt väl vara så, det ska det bli ändring på i sådanafall.

Hoppas på en natt med lite bättre sömn. Godnatt!

Din Lian i RapdjungelnTITTUT!

Fredagens tågresa blev trots allt snön ganska smärtfri, tåget var 30 min sent men vi landade säkert i Norrköping. När jag säger vi så menar jag Gustaf och Jag. Åka bil till bondgården och Linnea. Välkomstmat, god, mysa, prata, sova, prata i sömnen.

Kirra frukost på sängen, skotta snö, leka i snö, SKRATTA, träna, svettas, hälsa på mormor och morfar, semla,  laga mat med egengjord pasta, knäckebröd. vattenbad, måla naglarna, titta på OS, TVÅ MEDALJER.

Inställd skidtävling, inställd träning överhuvudtaget för min del. Dragit på mig en liten förkylning. usch. jag vill bli frisk, lördagens  + måndagens skidtävling krävs att jag är frisk. Bli frisk Julia.

Tågresan hem gick faktiskt också bra, turturtur.

TACK.

Hurrican Gilbert

Det är skönt att vakna av sig själv på morgonen, då vet man att idag är jag utvilad.
JAG ÄR UTVILAD.

Ikväll är det tacokväll med Elinpelin.
Imorgon blir det Linnea IS för hela slanten.
på söndag är det skidor som gäller.

Life is brilliant.