Jag är en vampyr

Hoho alla glada! Dagen till ära har jag varit på mitt första friskis och svettis danspass. Oj så skoj det var att dansa. Det var en heldel olika sorters danser med, kombinationen blev bara bättre då. Roligaste var det med rumpshaken.
Ronja har lämnat huset och det ekar tomt här, fast imorgon åker jag till Gnesta. Men först, till min kära arbetskollega ANNA. som har avskedsmiddag. Snyft!

I helgen blir det påskläger och födelsedag och såklart påskmat!
Mumsfillibabba.

Jag och Lisafisa har en liten liten överenskommelse, som vi har klarat i två Hela dagar! Tummen upp för oss.

Puss och Kram

Rockstar

Helgen var underbar! Först jobb(inte det underbaraste) men sedan for jag till Nypan, Elias styrde kalas. Gud så kul, en hel drös med nya människor, alla var glada och söta. Jag älskar att lära känna nya människor.

Julia are moving back to Gnesta i juni. Blir en sommar hemma med massa jobb.

onödigt inlägg men thats me. I helgen blir det TRÄNING, i love it.

Hur ska det gå?hejsanhoppsanfallerallera..
Min lediga dag: vaknade, åt en god frukost, tog fram cykeln( märkte att den behövs pumpas), cyklade, med opumpade däck till Bosön, rundvandring, lunch, snacka med elever om utbildningarna på folkhögskolan. Cyklade tillbaka, handla present åt mor min, åt lunch med Ronjis. Nu har jag fått STOR mensvärk för er som vill anteckna. Har aldrig känt såhär, uschfyblä. Men med en vetekudde och lite vila så vips. Börjar fundera på om jag ska träna lite igen..

Imorgon ska jag på intervju på stopp, så sommaren kanske är kirrad iaf! Vore skönt. Och jag kan ju alltid klippa på fritiden. Tror det sitter i ryggmärgen nu jag tror jag kan gå tillbaka till det senare när jag har utforskat världen och gjort det jag vill. :)

Sommar i gnesta blir ju myspys, sedan sommar+jul i australien ännu mera myspys.