2 steg från paradise

Har avslutat denna orienteringssäsong med OK Enens tävling, åkte dit med bror. :)
Det var fin terräng och himla kul. Det gick helt okej med knät, kände väl av det lite mot slutet..

Nu är det nära, onsdag it is. Då flyger vi 7 från Arlanda och det innebär en uppstigning på 02.30.. Ujuj.
men sen väntar det sommar!!!

Jag håller på med packningen och det känns bra, ska ju begränsa mig en aning.. 40 liter på 6 mån. :)

Adios

Saknade te havs

Imorgon imorgon drar jag norrut, så långt upp som Arvidsjaur har jag aldrig varit och det ska bli grymt spännande att se hur MilitärLinnea har det!

Åh!! Natttåg, gröna dräkter, snö?, pangpanga, skratta, pub, träna osv.

Idag om 2 veckor sitter jag på flyget till AUSSY! Tjohej.. Pimpade min röda väska lite, med en sverigeflagga och en där det står Julia på !!

River en vacker dröm

Jag är JVM guldmedaljör i klassisk och stafett, sporten jag talar om är otroligt liten. Orienteringskytte eller biathlonorienteering. Seniorerna och juniorerna åkte ner till södra Jylland på Danmark.. :) Vi bodde på en militärförläggning och det var blåsigt, soligt, regnigt, god mat, roligt folk osv. ..

Nu är jag även en diplomerad frisör, klarade mina omprov i söndags. Mvg på vågorna, vg på herr klassisk klippning(Elias) och G på Annikas volymfön. Så skönt att ha karat det inför resan..

Kristin har hjälpt mig att fixa vWorking Holiday Visa, så nu får jag vara där i 1 år om jag vill. Har inte varit så framåt med att kolla upp vaccinationer, därför sitter jag nu och väntar på att vårdcentralen skall ringa tillbaka.. hepatit a och b, viktigt eller inte? Aaaah..