Feel So Good

Imorgon är det 2, två, TVÅ veckor utan löpning. har jag klarat det va? Va? VA?
Ja kan du tänka dig men det har jag gjort. Och jag har tränat alternativ i den mån det har känts bra. Igår fick jag dämpa min abstinens från orienteringen med en öppen bana med mina två söta klasskamrater. De var duktiga, förstod och glada. Vi gick runt på 3,2 km på 107 min, jag ska säga sanningen att jag blev en aning uttråkad att det tog så lång tid innan vi fick fika i solen. hahah. Skämt och sido, men det var superkul att de ville upptäcka orienteringen.

Idag har jag och Pao upptäckt mer av Roslagen på våra cyklar, vi tog oss först till Herräng, fynda en kopp på loppis, blev uppraggad av en slemmig gubbe och solade i snålblåsten. Sedan for vi till Aman i Hallstavik och solade ännu mer fast i lä, där fick vi supergod mat och fika. Mums. Sen åkte vi hemåt men PREMIÄR badade på vägen i en liten sjö. Mys..

Imorgon blir det Stockholm för hela slanten, jakten efter de perfekta skorna till Pao, fish spa och kalas för våran fina Annie. :)

PUSS

Shaka den för seanbanan

Godmorgon.. (Speciellt godmorgon säger jag till min vän Elin Månsson)

Idag är en underbar dag, solen skiner och det är fredag. Mannagrynsgröten är intagen och det vankas gofika. Har äntligen fått träffa syster och Elias, här på väddö dessutom. Fantastiskt!  

Imorgon ska jag ta med aman och pao till orienteringen och lära dem orientera. . Där får jag även träffa ovan nämnd, ELIN. <3 .

hahaha.

Puss & Kram

"Somebody That I Used To Know"LIFE IS TO SHORT
To wake up in the morning
with regrets. So, love the
people who treat you right,
forgive the ones who don't
and believe that everything
happens for a reason.
If you get a chance, take it.
If it chances your lift, let it.
Nobody said it'd be easy,
they just promised
IT WOULD BE WORTH IT