Vad gör vi, Nu kör vi?

Vet ni att Geneta, host jag menar Gnesta har mycket att erbjuda? Fin lanthandel, bokhandel, kaffe och örhängen. Vi gjorde stan idag, Annie och Jag!
 
Nu ska vi iväg och köra skiten ur oss på Spinningen.
 
Be aware!

den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge

I väntan på Annie tänkte jag plottra ner några ord. är det så lätt att blanda ihop Gnesta med Geneta eller Tensta? Svaret har vi idag, när den 3e delen av P.A.J lyckas med det så är svaret ja. P trodde att jag kom från Tensta och idag lyckades A ta sig till Geneta C. Tycker det är lite komiskt det här. Visst lilla Gnesta ligger ute på vischan men så fasligt lång bortom civilisationen är det ju inte. Tur att päronen var på väg hem från storstan och kunde plocka med henne hem.

Har slängt ihop en smoothie med banan, ingefära, blåbär, kiwi och youghurt som vi ska inta strax.

Och vet ni vad, jag har tryckt hem en Iphone 4 S. WOW, trodde inte jag skulle falla för grupptrycket men nu äre gjort. Kul tycker jag.

Ikväll har min farbror gustav lyckats locka med mig på Reggaeton med hans fru Rebecca. Vilket jag är tacksam över, för dte var grymt roligt. Jag älskar att dansa!!

Well Hello

Andreas och Ellen Davidsson 11 aug 2012
 
 
Hallå Världen, Sverige, Södermanland, Gnesta, Soleborg.
Det är nämligen där jag befinner mig nu, i lugnet själv på gården hemma. Jag har en veckas höstlov från skolan och det är då konstigt att inte ha alla klasskompisar där, nära, varje dag. Inte lika många hemma att inta alla måltider med och inga knasiga, flummiga, underbara människor att hänga med.
 
Men jag är inte bitter jag. Jag har haft en fantastisk mysig helg uppe i Hudiksvall och näsviken hos bror, Ellen och Axel. Resten av familjen var oxå där. Äventyret startade från Väddö för min del i Kim och Felix bil, vi körde dubstep och hade alla konstiga samtalsämnen som du kan tänka dig. Men oj, vad fort resan gick till Hudik där de lämnade av mig. Det är mysiga grabbar de där. Jag gillar dem.
 
Väl avsläppt i tron om att bror skulle plocka upp mig, blev planen ändrad och jag blev utan skjuts. Ringde mor och checkade av, de var 1.30 h bort. Jag säger på skämt till mor att det kanske är någon vänlig som stannar och plockar upp mig. . . Hm, ska jag börja gå de 15 km det är ut till näsviken. Ja, varför inte och jag satte av. UTAN REFLEXER. När jag hade gått en 200 m, stannar det en bil med en Therese i. Hon är en sådana där vänlig själ som säger: Men här kan du ju inte gå, utan reflexer och allt. Så jag får skjuts hem till bror utan att ens behöva sätta ut tummen.
 
I helgen har vi tränat OL, lekt med Axel, ätit gott, promenerat, fått massage, badat i tunna, bastat och badat i 6 gradigt vatten. Ingen dum helg där inte.
 
Känns som att jag återhämtat mig efter den tuffa vecka vi hade innan lov. Och det känns toppen, med ny energi i batterierna. Idag har jag fixat så att jag kommer få framkallade kort från året som gått, vilket känns helt fantastiskt att få sätta in de i ett fotoalbum. Hann även med att köra lite ved, förhand i en skottkärra. Ojoj, vilken kraftansträngning det var. tur att pappa fixade resten med lastmaskinen^^.
Var på spinning i 60 min, det var en kul plåga och det känns riktigt skönt i kroppen såhär efteråt.
 
 
 
 
11 aug 2012, Axel Davidssons dop.
 
 
 
Bjuder på en gammal badbild i kallt vatten uppe i Hälsingland maj 2011.
 
Puss Julia