Canon in D

En vecka har gått sedan första dagen på nya jobbet, har nu avverkat den andra! Det är tuffa dagar med massage, men jag känner mig liksom inte sliten på ngt särskilt ställe utan det känns bra för att vara efter 5 massager!
Idag var det ingen som ville offra 30 min av sin lunch för en nypa luft och promenad!

Att frälsa de ofrälsta är målet, kommer jag att lyckas? Det återstår att se!

Jag vill förmedla ett budskap att ta hand om sin kropp NU för att kunna hålla livet ut!

Nu ska jag till min fina väninna Ingrind och ha det gött! :)

3 dagar tills jag sitter på flyget till Kiruna och fjället!

Dont stop belivin'

Denna vecka har varit fullproppad med aktiviteter, jobb, gym m Annie, sommarstugebesök m grill o bad, skyview m.m. Har dessutom trots den övervägande ledigheten dragit på mig en liten liten förkylning.. Det känns sådär, men peppar peppar, jag tror jag lyckas mota bort den!

Har två massager kvar nu, första dagen på jobbet i Sthlm och det känns spännande! Det är inte nådigt att ha träningsvärk i ryggen när jag ska stå och massera. Men det går!Shuri Shuri crazy crazy

Dagarna går undan må jag säga.. Det är redan mitten på augusti och sommaren börjar lida mot sitt slut, lite kyligare och lite mörkare.. Men trots detta så har jag ner än gärna shorts på mig och går helst barfota.. Det är härligt!

Sommaren har varit fantastiskt, jobb i Eksjö som inte känns som ett jobb, en massa orientering, fjällvandring och vm i olskytte!
Har varit borta ons-sön, bott på High Chaparral och sprungit, skjutit och haft det skoj!
Nu blir jag hemma i två veckor, pysslar med diverse olika saker och förbereder mig inför att vara fjällvärd i Singistugorna! Så spännande!

Over and out