Let her go

Godmorgon! :) jag är redo för plugg! All day, all night! :)

Vi har planering av en stresshanteringskurs för tillfället. Det är roligt, min vision är att kunna genomföra denna med ett gäng människor hemma på gården! :)

Ha en underbar dag! Pussssssss

I Will wait

Friluftsliv är som bäst i trevligt sällskap, snö och matsäck! :) om jag fick bestämma skulle jag införa mer friluftsliv i skolan och på arbetsplatser! För skogen är underbar!

Jag gillar även att lägga upp träningsbilder. Jag vet inte varför, men kan vara för att det är kul att träna och se utvecklingen! Så hoppas du tycker det är lika kul som jag gör. :)

Imorse tog jag och P en löprunda i snön före frukost. Vilken magisk känsla det är att springa i lätt mörker, höra flåset, en vän bredvid eller som ökar takten när jag tappar den, höra snön knastra under fossingarna och se hur mörker blir till ljus som sedan blir en ännu en härlig dag på Väddö.

För att sen ha 1.5 h yoga i en grupp om ca 35 pers. Den magiska känslan är nu här för att stanna kvällen ut!

Locked out of heaven

Denna vecka har vi mkt egen tid och trycker på onda punkter och stretchar diverse olika kroppsdelar. Det är kul! Jag gillar min klass, den är bra bättre och bäst. För vi är annorlunda och helt underbara! Känslan är obeskrivlig när man kan vara sig själv fullt ut. Det är också kul!

Det pågår spinning i mitt huvud, jag tränar på mitt pass och den 4 feb hyr vi och jag kör i F&S lokal i Älmsta! Sedan blir det i Gnesta på hälsohuset, träningsdag för OKK! Åh, jag är så taggad, för det är också kul, jättekul.

Och så blir jag glad, för mail som är spontana och fina! Ikväll bjuder Ingrind( extra mamma, klasskamrat) på frukt i bastun! Bra avslut!
Ps, jag och far har likadana outfits idag, oplanerat och kul för han skickar en bild på sig själv och då inser jag klädvalet och skickar en bild tillbaka! KUL!