Hello Goodbye

Har slängt ner allt som har med skola, praktik och projekt att göra i ett brev och skickat det till Ett ställe långt från Jämtland! Jag och Pao har nu tagit ledigt från allt och är påväg till centralen och natttåget. Ska bli så mysigt, äta lite matsäck, sova i ett skumpigt men sövande tåg och sedan gå på tur! Ååååååh, vad fantatiskt!

Och så hade vi besök av yrvädret Annie, vi sprang, långfrukost och kaffee såklart! Jag gillar den där tjejen ska jag meddela er! Den 29 juli då smäller det förhoppningsvis högt! Vårt mål, Kungsleden 2013!

Tack och hej för mig! Igår var jag på Blå Kulla med mina tränar kollegor och åt godis! Mums!

Trevlig helg och Glad påsk! Pusss

Bad boys


Vilken dag, fullt upp på praktiken med kunder, superroligt! Sedan besök från storstan och inte av vilka som helst utan Norrlandsguld! :) Felix,Kim och Emilia. :) åh vad roligt att ha besök, har saknat dem något otroligt.. Vi åt lax med diverse tilltugg och en okladdig men god kladdkaka och snackade mest om sånt som vi gillar mest, hälsa, träning och kost. Jag hann däremellan göra några tabbar i köket, är jag en sån gröngöling i köket? Eller har jag alltid varit det eller bara i te tänkt påt? Hahaha! Äsch, det kan jag bjuda på, ngt att skratta åt iaf!

Och imorse fick jag glädjebesked av Linnea nord, boende i Boden fixat! Its gonna be awesome!
Godnatt

Drömmare

Söndagens inlägg:
Fick inspiration från var dag med barnen, när inte dem lyckades vara så kreativa som vi ville, så är det ju ingenting som hindrar mig från att vara det.. Ack så roligt men ser faktiskt ut som en 4:e klassare gjort denna påskdrömfångare. Men lika glad är jag för det! Har tillochmed fått en beställning av min härliga själsfrände Linnea! :) <3

Nu hoppas jag på att benet håller när jag ska ut och orientera, agerar skugga till Pao! :) jihaaa!