Divine sorrow

Eftersom jag är som jag är; lite förvirrad och allmänt knasig så tänkte jag att innan 2015 går in i sin andra månad så ska jag skriva ihop några rader om året som varit.. 
Fick plötsligt ett sug att skriva igen, det var ett tag sen kan man säga.. 

Först så vill jag börja med att jag och killen på bilden har ett år och lite till tillsammans, vilket känns väldigt härligt och massa mer! Sen har familjen davidsson fått utökning  i form av en prinsessa som heter Maja. Jag är alltså faster åt två små gullungar som livar upp livet. Jag har en familj som finns där och stöttar i det svåra och det lätta! De är guld värt. 

Jag och denna primadonna Von Knopf har delat lya i snart 3 år och det är en förmån att få ha henne vid min sida. Mycket visdom, glädje och fin vänskap. 
Jag har en massa fina vänner omkring mig, nära och endel på distans. True friends Are never apart, maybe in distance. They Are always in heart.

2014 har bjudit på mycket olika, det började bra, toppformen närmade sig, armbrottet blev en pärs och sjukskrivningen blev lång, fick jobba en månad i Norge och har lärt mig att förstå lite norska, jag har kommit igång med träningen på riktigt, jag har varit på resande fot och sett nya städer, nya skogar, nya byar, jag har jobbat och jag har börjat i skolans värld som elevassistent.. 
Jag har träffat nya människor och jag har upprätthållt gamla vänskapsrelationer. 

Nu blickar jag framåt, mot nya mål och nya äventyr. 
Jag vill vara lycklig och tillfreds med det jag gör och där jag bor.