Madame, Madame.

Första skoldagen idag då, oooch ja vad ska jag säga, det var trevligt! Träffade de nya frisörlärarna och vi fikade lite, lite info och sådant. Sedan slutade vi och jag och Jennie gick en sväng på stan, hittade en väska från Wedins. Svart, röd eller vit i läder, stor, vill ha den för då får man plats med ALLT, till gympan osv.

:) När jag gick in i lunahuset hade Worldclass en monter där och de gav ut endagskort med gratisträning, såklart jag nappade och tog det till mig och Jennie som då tagit bussen hem! Så på måndag efter skolan blir gyma av! Kul!

Ikväll är det natttävling och jag ska springa med Annika! haha, kul, 5 km. Pepp!!

Nu sitter jag på jobbet och kommer nog inte tillbaka hit förrän i jul, det blir nice med jobb då med! BRA! behöver pengaaar!

Helgen blir det kalas, lördag hos moster och söndag brorsan!

Seaside.

Ja, här går det undan! Imorgon börjar jag i skolan och det med blandade känslor. Ett sätt bra och ett tråkigt, för vem vill inte ha sommarlov liksom.

Men i helgen var jag iaf hos Sofia, som alltid myspys, vi cyklade enhjuling, gick på promenad, laga mat, spela kubb och kika på Tv! Sen vare tävling på söndagen!

I veckan har jag chillat vid sommarstugan, läst, badat, rott i eka och så. tränat på att skjuta, ska ju bli orienteringskytteproff ngn gång i framtiden. Tränat annat, första innebandyträningen igår!
Paddlat kanot med ELin!<3 12 km! Fikat med Annika och Elin och myst med Matilda och Annika.

HAHa. Så adjö sköna sommarlov adjö!

Fick lön idaaaaag! :)

Summerloving!

Idag har jag klippt mig, förlåt alla som vill att jag ska ha långt hår. Men jag kan inte spara, för när man väl sitter där i frisörstolen med en bra frisör så vill man ju såklart ha en fin frisyr. Så det blev det! En fin frisyr. hhaha, det är kortare i nacken (som jag haft förut) och längre framtill, På dne ena sidan är de lite längre så det blir lite assymetriskt. PÅ min högra sida, under allt år så klippte hon kort kort som då går att dölja med det långa håret!

Kul med lite förändring!

NU är jag då alltså på jobbet och ska kila iväg direkt till träningen!

igår fick jag springa med syrran ner till stationen för att hämta hennes cykel. Som hon cyklade hem med och jag fick då springa hem oxå, kändes riktigt bra faktiskt. :)

Beställt biljetter till min love idag! <3<3

Sofia, jag hoppas vi ses i helgen!! miss you!