Sell Out

galna kvällar med fyrklövern är det bästa som finns! Vi fixade Matildas hår, hade teparty (väldigt längesen sist), kollade igen HELA min garderob, stökade ner mitt städade rum.. Moa och Annika deladepå min 90 säng ( jag vill ha en större) och jag och Matilda fick ta tältsängen, ca 80 cm bred! Tjoho, vilken stor plats man fick. Trots detta så lyckades jag sova väldigt gott. Kanon!

fotat snyggAnnika idag till Almanackan, ujujuj. hon blev fin fin fin!
Nu har jag ont i min ena axel och
på onsdag blir det Norrköping!
haha.

Nixon
Ïnatt drogs klockan bak en timme och detta innebär lite ljusare morgonar och tidiga mörka kvällar. oh, crap, det är så jobbigt! tröttheten kommer och efter skolan finns inga krafter kvar! Men, jag överlever väl! Det finns så mycket annat positivt!

Igår tillexempel så var jag och johan på heron och såg Låt den rätte komma in och den var ruskigt bra! Det var både så läskigt att man satt på nålar, ibland var det vänligt och lite taskig mobbning! Vid ett tillfälle hoppade jag till och skrek! högt!

huhu! Första gången som jag tankar med bilen, lampan började lysa på motorvägen och känslan kom att det inte ksulle räcka hem! hade för mig att det är 10 liter kvar när den börjar lysa. Det var minst sagt äventyrligt när vi tankade, diseln sprutade, åt fel håll, på johan. haha.

Sen berättade mamma att när lampan lyser så räcker det ungefär i 10 mil, så jag hade kommit hem utan soppatorsk! Men nu vet jag det iaf!

The Loyal


Idag på klassrådet:
Vi skulle ge förslag på något roligt som vi kan göra tillsammans.
Elin säger Kolmården!
Alla andra är emot förslaget och Enki säger:
Jag ska ta med dig till Syrianskaföreningen så ska du får träffa djur!
Elin: Nej, jag vill titta på andra djur!

HAHA.. Det var ganska så roligt!