Oblivion

haha, oooj, vad länge sen jag skrev, orkar liksom inte skriva varje daaag.

Men iaf. lite uppdatering nu då. I måndags så övade vi på att skyta med gevär. alltså typ som skidskytte fast utan snö. ;) haha. vi ska nämligen idag ha orienteringsskytte. det ska bli jättekul, det är jäätekul att skjuta.! muuums. :D ska nog bli världsmästare i det!

I tisdags följde jag med till Arlanda och möta lilla systeryster, hihi, det var så kul att se henne igen. fick tårar i ögonen. Fick lite presenter av henne, ett skärp, ett par trosor, mobilfodral, massa örhängen och ett par spring tights. Tack syster.

igår var det sista Stockholmcitycup och innan träffad ejag Sofia på stan vi gick runt och kikade på sommarkläder, sen träffade vi linus i rulltrappan, värsta överaskningen juu, vi skulle ju synas på nancys o sen bara dyker han upp där. men iaf, vi gick och åt lite mat. min var god men frktansvärt stark. Det var mysigt där uppe i stan med orienterarna, som vanligt. Det gick oxå bra att springa. Sen for vi hem, då det skedde en liten incident som vi inte behöver gå på så mycket mer. tåget hem till Sofia dne fina, vi åt lite food och somnade sen, rätt sent för att vara mig men. haha. jag somnade skitfort och sofia sa att hon låg o hörde mina tunga andetag.
Det var iaf mycket mysigt med henne, mycket skratt like always!!!

Tack.

adios.

Sommartider.

1. Jag sover med väldigt mycket kläder på mig.
2. Min röst är hemskt ljus!
3. Skrattar typ åt allt.!
4. Jag är rädd för ormaaaar, känns lite jobbigt för om man springer själv i skogen och då kan man ju närsomhelst stöta på en orm. :/
5. Tycker inte om lök, bara vitlök!!


REGLER:
Som utmanad ska du nu skriva 5 st underliga/egendomliga saker om dig själv i din blogg. Där ska du samtidigt lägga till dessa regler.
Utmana själv 5 nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka! Efter det är gjort skriver du en kommentar i dessa 5 personers bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska kolla/läsa din blogg för mer information. Lägg till deras namn i din blogg så att folk kan kolla vem som är utmanad.

Jag utmanar:
http://sofiaek.blogg.se
http://linneborg.blogg.se
http://flygaree.blogg.se
ööm och den som vill !

Uppsnärjd I Det Blå

Idag slutaade vi jättetidigt och jag åt lunch i skolan sen tog jag tåget till estocolmo. gick runt på söder och kolla lite. Sen åkte jag till Odenplan och karl. Sitter i hans skola nu. vi ska snart träffa annika o elin som kommer från nyköping. Ikväll är det nämligen SCC, men jag har sån jäkla träningsvärk så jag vet inte hur det ska gå. Kan ju knappt gå liksom. Jättepinsamt bland folk, enligt elin pettersson ser det ut om jag har bajsat på mig.


HAHA, ajaaaaa. Jag vill shoppa kläder, ett pr jätte snygga jeans på jc som går till knäna, en ny bikini och linnen som vanligt. :D nån skön klänning som inte är så speciell oxååå. meen meeen.