Love Will Tear Us ApartIgår gjorde jag och annika sistaminuten outfits köp inför Halloweenfesten på KTH med arkitekterna. Jag blev Lejon och hon min Lejontämjare. Så otroligt snygga.
Det blev thaitakeaway och gled förbi abrahamsberg för att checka karls nya lya. FIN.
Sen Kth, bra musik och härlig folk, röj på dansgolvet ända till småtimmarna. Jag hjälpte till att svabba golv i väntan på morgontuben.


Vänner är det mest värdefulla som finns.

Höst

Efter ännu en helg i Gnesta är jag back on the Island. Idag var det fullrulle på jobbet då alla barn har höstlov.

Nu blir det mörkt tidigt, det tycker jag är mysigt, men jag känner mig lite trött och inte lika alärt som förut. Fast det är lika för alla och det är bra att göra det bästa av situationen.. 

 

En Vän Med En BilJag har just gråtit en skvätt pga jag skar lök.. Det är konstigt att just en lök kan framkalla tårar, men det är skönt att gråta lite så det gör inget!

Bilden är från i somras då jag, Elin och Hanna var i Grekland. Tänk vad härligt vi har haft det. Att se tillbaka på sommaren gör att jag längtar till nästa..

Men på ett sätt är hösten mysig, tända lite ljus, se en film och mysa.

Igår var jag ledig från jobbet och åkte ner till Vimmerby med päronen, det var dags för sista viktiga tävling NATT-SM. Det duggregna och var lite kyligt men ack så härligt att ge sig iväg på den 7, 5 km långa banan. Gick bra till varvningen, sen gjorde jag några onödiga bommar och slutade på en 24:e plats.

Sen var det att sätta sig i bilen igen och åka hem. Då hade vi gjort Vimmerby på mindre än ett dygn.
Kändes lite kul, innan start satte man sig i en mörk buss, med en massa andra orienterare, som satt med en pannlampa på huvudet och var förväntansfulla. Sen bussades vi ut i skogen till starten. Orientering är allt bra konstigt. JAG är ett riktigt freak som älskar det!

Förra helgen var underbar uppe i Dalarna, Lisa, hotell, berzell, OKK, bio, disco(!) haha. många km, LERA osv osv.

Och dessutom, nu har MAtilda Höglund tagit körkort! TJOHOO.