Aprés Moi

Idag är det sista dagen på jobbet för den här veckan, grymt skönt! Hade mycket att göra på förmiddagen, kom hem kvart över elva och sen tränad ejag med Ellen i 45 min, intervaller och benstyrka, det var bra! Sen hem, duscha, stretcha och äta lunch och cykla direkt till jobbet kl 13. Körigt alltså!

PÅ söndag far vi till Malta en vecka, vi ska fira mammas 50 årsdag där, ska bli så himla skönt alltså. Måste börja packa lite tror jag. Shit jag har skjutit fram pluggandet denna vecka, borde plugga lite så det jag inte kommer efter så mycket.

Idag är Elin uppe i Estocolmo med Tessan och Linda, de ska på Håkans skivsignering, Elin ska köpa en åt mig och försöka få hans autograf! Längtar till den 18 april, Håkan H!!

Love Julia

Today Is A Good Day

haha, idag gick jag upp runt sex och började jobba vid sju. Snacka om att jag var rätt trött alltså och jag fick dessutom ett bra bevis på det. När vi står där och försorterar så säger Agneta att jag har tröjan bakochfram. Pinsamt alltså. Så frågar hon, men du kanske brukar det elelr var du trött imorse? Det är kanske din style?! haha. No way att jag brukar ha så, jag var bara väldigt väldigt trött liksom! Thats it!

Blå Jeans

Blå jeans
Usch vilken down period här på bloggen, nu är det väl på tiden att jag skriver lite efter att ha fått en arg anonym kommentar!

Jag har nu avverkat en av de tre vårens(harkling)konserter som jag ska på, Kent i Nyköping. Det var mycket roligt, en heldag med Matilda och Annika kan ju inte bli så mycket bättre liksom.

Snart här i dagarna släpper Håkan sitt nya album och det måste jag införskaffa såklart, innan hans konsert.Mums!

Påsken har varit väldig mysig, med trevlig påsklunch med familjen Borg, tre letter och Ellen och Olof! Plus att vi har haft ett hårt träningsläger i snöyran gör påskhelgen inte sämre! Är minst sagt lite sliten nu och ska avsluta kvällen med falafel och couscous.! <3